Η πραγματικότητα δεν μας πτοεί
Sunny
15°C
 

Μην είστε ανόητοι, φίλησα το χέρι του παπά για να σας δείξω τι δεν πρέπει να κάνετε

Διαβάζω με ενδιαφέρον τις τελευταίες ώρες την κριτική που μου ασκείται επειδή φίλησα τάχα το χέρι του πάτερ και αφαίρεσα μάλιστα και τη μάσκα πριν την πράξη μου αυτή.

Μην λέτε ανοησίες, ας μην ξεχνάμε τον ρόλο μου ως Υπουργός Πολιτικής Προστασίας άλλωστε. Οφείλω να δίνω το παράδειγμα, και εκτός από το να σας λέω τι πρέπει να κάνετε, καλό θα είναι μερικές φορές να σας δείχνω και με πράξεις τι δεν πρέπει να κάνετε. Με αυτοθυσία λοιπόν και υψηλό αίσθημα πατριωτισμού και αυταπάρνησης, όρμησα στο χέρι του παπά για να το φιλήσω, για να καταλάβετε όλοι ακριβώς τι πρέπει να αποφεύγετε.

Μακάρι να κόλλησα, μακάρι να περάσω κορονοϊό ώστε να γίνει ακόμα μεγαλύτερο το μάθημα που σας στέλνω. Όπως ο Χριστούλης μας, έτσι κι εγώ θυσιάστηκα για τις αμαρτίες σας, ελπίζοντας στη δική σας Ανάσταση. Κάποια μέρα θα με ευχαριστείτε και αν χρειαστεί, θα κοιμηθω και αγκαλιά με τους μοναχούς στο Άγιο Όρος.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.