Φτου ξελευτερία
Partly cloudy
24°C
 

Τις γέμισα τις μπαταρίες μου, τώρα πίσω στην ρουτίνα

Αρκετά. Μετά από μια μικρή απόδραση τεσσάρων μηνών, νομίζω ότι πρέπει να σας ευχηθώ καλό χειμώνα. Τις άξιζα αυτές τις μίνι διακοπές σε 12 νησιά, αφού η αλήθεια είναι πως πέρασα μια δύσκολη σεζόν.

Αρκετά έκατσα όμως, όσοι με ξέρουν άλλωστε γνωρίζουν ότι είμαι workaholic, δεν μπορώ να κάθομαι πολύ, τέσσερις μήνες είναι ήδη αρκετοί. Πλέον, πίσω στη ρουτίνα. Ξύπνημα στις 12 αυστηρά, γυμναστική, καφές και μετά Instagram για όσο χρειαστεί, ακόμα και για δυο ώρες σερί.

Αν δεν δουλέψουμε εμείς οι νέοι άλλωστε, ποιος θα το κάνει, τα ποστ δεν θα γίνουν από μόνα τους, ούτε τα προϊόντα θα ταγκαριστούν αυτόματα. Σφίγγουμε τα δόντια και μετράμε αντίστροφα για το Σαββατοκύριακο και ήδη σκέφτομαι τον μήνα που θα φύγω τα Χριστούγεννα. Μοιάζει τόσο μακριά.

Τέλος πάντων, ας μην γκρινιάζω άλλο, αρκετά χαζολόγησα. Μπείτε σε λίγο να δείτε το στόρι μου από το καινούριο μου κρεβάτι, το οποίο δυστυχώς με βλέπει μόνο δέκα ώρες κάθε βράδυ και να ξέρετε ότι σας σκέφτομαι σε κάθε μου διάλειμμα αγαπημένοι μου followers.

Ουφ, κουράστηκα να γράφω, πέφτω για υπνάκο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.