Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες
Partly sunny
23°C
 

Είχατε ακούσει ποτέ τα αρχικά LGBTQI πριν αρχίσουν οι αεροψεκασμοί;

kammenos_0_0Είναι τυχαίο αγαπητοί συμπολίτες; Πού είχε ακουστεί στην λεβεντογέννα αυτή χώρα τέτοιος γλωσσοδέτης που φέρνει τόσα κακά; Πού ήταν όλοι αυτοί που βγήκαν στο δρόμο για τα pride; Ακόμα σημαντικότερο- είχατε δει ποτέ gay pride?

Από τότε που εμφανίστηκαν οι γραμμές πίσω από τα αεροπλάνα τα οποία τα λόμπι μάς τα βάφτισαν «τσέμτρεηλ», η περήφανη κοινωνία μας έχει καταστραφεί. Το τέλος των νοικοκυραίων δουλεύεται επίμονα από αυτούς που ζουν στις σκιές και προσπαθούν να βγουν στο φως.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα αφήσουν την κοινωνία να διαλυθεί! Φοράμε μάσκες ακόμα και στον ύπνο μας για να είμαστε σίγουροι ότι κρατάμε γερά χωρίς χημικά για να μπορούμε να είμαστε νηφάλιοι την ώρα της κρίσης και να στηρίξουμε την κοινωνία. Βλέπετε πως μας πολεμά η αντιπολίτευση. Σε σχεδόν όλες τις συναντήσεις με αρχηγούς ξένων κρατών είχαν ψεκάσει το σπίτι του πρωθυπουργού μας. Πριν τη συνάντηση με τον Μπάρακ Ομπάμα αγνάντευα από το γραφείο μου στην Βουλή προς την Κυψέλη και ο ουρανός ήταν ριγέ. Απόδειξη ότι μας
πολεμάνε.

Δεν θα τα καταφέρουν όμως! Με αγάπη,

Π.