Ιουλιανά
Partly cloudy
37°C
 

Αντιπρόεδρος στο Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα ο Πάνος Καμμένος

Με τη «Διεθνή Διάσκεψη για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη», μια σημαντική εκδήλωση με υψηλούς και διακεκριμένους καλεσμένους που θα πραγματοποιηθεί στο Ωδείο Αθηνών τη Δευτέρα 17 και την Τρίτη 18 Ιουνίου, ξεκινά τη διαδρομή του το Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα.

Ακόμη, δόθηκε στη δημοσιότητα το λογότυπο του Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα μέσα από ένα βίντεο που αναρτήθηκε στα social media. Στο βίντεο της παρουσίασης του λογοτύπου βλέπουμε πώς εμπνεύστηκαν οι δημιουργοί του τη σύνθεση και τη δυναμική αποτύπωσή του μέσα από τα σύμβολα της ισότητας και του κίονα αλλά και την εναλλαγή συγκεκριμένων λέξεων που νοηματοδοτούν τους στόχους του Ινστιτούτου.

Ωστόσο, μια έκπληξη έγινε γνωστή πριν από λίγο, αφού αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου αναλαμβάνει ο Πάνος Καμμένος. Ο πρώην αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων είχε συνεργαστεί εξαιρετικά με τον πρώην πρωθυπουργό κατά τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και δέχτηκε αμέσως με χαρά την πρότασή του, αναλαμβάνοντας οργανωτικά και αμυντικά καθήκοντα καθώς και μια πιο δεξιά οπτική στα ζητήματα του Ινστιτούτου.

«Οι μεγάλες και αληθινές φιλίες δεν τελειώνουν ποτέ», σχολίασε λακωνικά ο κ. Καμμένος. Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.