Διαβάζω δεξιά κι αριστερά διάφορες γκρίνιες για το γεγονός πως η Ελλάδα δεν προσκλήθηκε στη διάσκεψη του Βερολίνου, εκεί όπου θα συζητηθεί την Κυριακή το ζήτημα της Λιβύης.
Σιγά μην κάτσω να σκάσω. Πρώτον, έχω πάει τόσες φορές στο Βερολίνο, σιγά μην στεναχωρηθώ που δεν θα πάω ακόμη μία κι επίσης, τέτοια εποχή στην πρωτεύουσα της Γερμανίας έχει απίστευτο κρύο. Όλο με χοντρά μπουφάν θα έπρεπε να κυκλοφορώ, αφήστε που στην Ελλάδα η γρίπη θερίζει και θα ρίσκαρα να γυρίσω και να κολλήσω καμιά αρρώστια με τόσα μικρόβια που θα έφερνα πίσω.
Ακόμη, ποιος έχει όρεξη κυριακάτικα να κάθεται να συζητάει για εξωτερικές πολιτικές, γεωπολιτικές και οικονομικές ισορροπίες και τέτοια βαρετά πράγματα, που μας βάζουν συχνά και σε μπελάδες; Μακριά από εμάς όλα αυτά, άλλη όρεξη δεν είχαμε.
Ελλάδα και πάλι Ελλάδα, ευκαιρία να πεταχτώ στον Παρνασσό για λίγο σκι το σαββατοκύριακο.
Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.
Απόψεις
Εγώ που δεν είμαι βουλευτής να σας πω τι συμβαίνει, αν και τα ξέρετε καλά. Προεκλογικά είναι όλα καλά, εκδηλώσεις, ομιλίες, μαζευόμαστε στα σπίτια για φαγητό, να δούμε κανέναν αγώνα, ποιος ξέρει αν είναι απατεώνας και λαμόγιο ο διπλανός του. Εγώ να ξέρω; Με καλούνε σε κομματικές εκδηλώσεις και πάω.