Μότο Χριστός
Partly cloudy
6°C
 

Απενεργοποίησε τη λειτουργία «On this day» στο Facebook ο Αντώνης Σαμαράς

samaras-antonis-ekloges-2012-660_1Την επιλογή να απενεργοποιήσει την λειτουργία «On this day» εκμεταλλεύτηκε ο Αντώνης Σαμαράς, αφαιρώντας το σχετικό χαρακτηριστικό από το προφίλ του στο Facebook.

Ο πρώην πρωθυπουργός, αισθανόταν παράξενα κοιτάζοντας το ημερολόγιο καθ' όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, καθώς συνειδητοποίησε πως πριν από ένα χρόνο στις 24 Ιανουαρίου, βρισκόταν ακόμη στο τιμόνι της χώρας. Η εορταστική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με την αφορμή της συμπλήρωσης ενός χρόνου από την εκλογική του νίκη, επιδείνωσε ακόμη περισσότερο την ψυχολογική κατάσταση του Καλαματιανού πολιτικού, ο οποίος αισθάνθηκε πως δεν θα αντέξει να έρθει αντιμέτωπος με τις εορταστικές αναρτήσεις των μελών και των ψηφοφόρων του αριστερής παράταξης.

Αρχικά, πέρασε απ' το μυαλό του η σκέψη να μην επισκεφτεί καθόλου την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης για 24 ώρες, όμως ο άπλετος ελεύθερος χρόνος που πλέον διαθέτει, κατέστησε μια τέτοια σκέψη απαγορευτική. Έτσι, έπειτα και από προτροπή των παιδιών του, αποφάσισε να απενεργοποιήσει τη λειτουργία «On This Day», ώστε τουλάχιστον να αποφύγει τις δικές αναρτήσεις πριν το πικρό περσινό εκλογικό αποτέλεσμα, το οποίο και του στέρησε την ιδιότητα του πρωθυπουργού.

Πάντως, κύκλοι του περιβάλλοντος του κ. Σαμαρά διευκρινίζουν πως ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σκοπεύει να επαναφέρει τη λειτουργία αμέσως μετά το πέρας της σημερινής ημέρας, αφού πριν δυο χρόνια στις 26 Ιανουαρίου είχε προχωρήσει σε ανάρτηση παλαιότερης φωτογραφίας του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, η οποία είχε συγκεντρώσει ικανοποιητικό αριθμό likes.