Τι σημασία έχει, σπίτι θα κάτσετε
Rain
10°C
 

Σκέψεις ο επόμενος πρόεδρος της Δημοκρατίας να είναι ένα λαμπραντόρ πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός

Τον γρίφο του επόμενου προέδρου της Δημοκρατίας καλείται να λύσει το προσεχές διάστημα ο πρωθυπουργός, εξετάζοντας όλες τις πιθανές λύσεις, ώστε να αποφευχθεί η οποιαδήποτε διαμάχη γύρω από το όνομα του πρώτου πολίτη της χώρας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το επιτελείο του, αναζητούν ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Κουλουριού», δεν αποκλείεται καθόλου το ενδεχόμενο ο διάδοχος του Προκόπη Παυλόπουλου να γράψει ιστορία, αφού θα πρόκειται για τον πρώτο σκύλο που θα καθίσει στον θώκο.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δέχεται εισηγήσεις να προτείνει για τη θέση ένα γλυκύτατο λαμπραντόρ, στο οποίο αντικειμενικά κανείς δεν θα μπορεί να πει όχι, αφού είναι γνωστό τοις πάσι πως πρόκειται για τα πιο γλυκά πλάσματα του κόσμου. Με αυτό το τρικ, ο πρωθυπουργός θα εξασφαλίσει κοινή γραμμή απ' όλα τα κόμματα, αποφεύγοντας μια πολιτική αναταραχή.

Για τις παραπάνω σκέψεις τοποθετήθηκε και ο Αλέξης Τσίπρας, με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να χαμογελά και να τονίζει λακωνικά «τι καλό παιδί είναι αυτό», κοιτώντας μια φωτογραφία του υποψηφίου λαμπραντόρ.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί το θέμα και θα σας κρατά ενήμερους για όλες τις εξελίξεις.