2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly cloudy
6°C
 

Αποκάλυψη: Σε θαύμα οφείλεται τελικά η εμφάνιση της Παναγίας στο κτίριο της Βουλής

Έντονη κριτική δέχτηκε το βράδυ του Σαββάτου η κυβέρνηση, λόγω της απόφασης να τιμήσει την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, προβάλλοντας πεντάλεπτο βίντεο με τις μάχες των Ελλήνων καθώς και με εικόνες της Παναγίας, στο κτίριο του κοινοβουλίου.

Φαίνεται ωστόσο πως η αλήθεια δεν είναι ακριβώς αυτή, αφού το «Κουλούρι» ρώτησε και έμαθε πως ενώ πράγματι το Υπουργείο Έθνικης Άμυνας και η Βουλή των Ελλήνων αποφάσισαν να τιμήσουν την ημέρα με τη συγκεκριμένη προβολή, η εικόνα της Παναγίας δεν ήταν ποτέ στο πρόγραμμα να εμφανιστεί.

«Πρόκειται ξεκάθαρα για θαύμα. Η Παναγία αποφάσισε να εμφανιστεί το βράδυ του Σαββάτου, για να μας τιμήσει, να μας ευλογήσει και να μας προστατεύσει. Αν θέλετε να τη διώξετε, να το πράξετε, αλλά εμείς δεν τολμάμε να τα βάλουμε με την μητέρα του Ιησού», σχολίαζαν πηγές της Βουλής των Ελλήνων.

Τέλος, κύκλοι του κοινοβουλίου δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο η Παναγία να εμφανιστεί ξανά, τονίζοντας σε όλους τους τόνους πως δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να κατεβάσει την Παναγία, όσο κι αν το προσπαθήσει.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.