Η πραγματικότητα δεν μας πτοεί
Sunny
14°C
 

Με άφθονη τεκίλα σκοπεύει να σκοτώσει τον κορονοϊό η Νίκη Κεραμέως

Τα νέα πως είναι θετική στον κοροναϊό ανακοίνωσε την Τρίτη η Νίκη Κεραμέως. Η Υπουργός Παιδείας, έχει ήπια συμπτώματα και αναρρώνει στο σπίτι της, έχοντας πάντως ένα πολύ συγκεκριμένο σχέδιο για το πώς θα καταπολεμήσει τον ιό.

Συγκεκριμένα, η πολιτικός σκοπεύει να καταναλώσει όση περισσότερη ποσότητα τεκίλας μπορεί, όντας πεπεισμένη πως με τον τρόπο αυτό θα σκοτώσει τον ιό και ταυτόχρονα θα περάσει όμορφα τις ώρες που αναγκαστικά θα περάσει σπίτι της.

«Η τεκίλα είναι η λύση σε όλα, αυτό είναι γενικά μια βασική αρχή της ζωής μου. Όποιο κι αν είναι το πρόβλημα, η τεκίλα σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να το λύσει, αν και ας μη γελιόμαστε, δεν υπάρχουν μεγάλες ποσότητες, ποτέ δεν είναι αρκετή», σχολίασε η κ. Κεραμέως για να συνεχίσει:

«Ήδη έχω πιει τρία μπουκάλια και θα συνεχίσω μέχρι να εξολοθρεύσω τον κορωνοϊό. Έχει κάνει κατάληψη στο κορμί μου και ξέρετε πώς αντιμετωπίζω τους καταληψίες εγώ».


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.