Και πάλι καλά να λέτε
Partly sunny
31°C
 

Pop Up γραφεία στο κέντρο του Παρισίου ανοίγει εσπευσμένα το ΠΑΣΟΚ

Εξαιρετικά αντανακλαστικά δείχνει να επιδεικνύει για ακόμη μια φορά το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα της χώρας μας, αποφασίζοντας να δηλώσει δυναμικό «παρών» σε ακόμη μια περιοχή αναταραχής.

Έτσι, μετά τα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην περιοχή των Εξαρχείων και συγκεκριμένα στην Χαριλάου Τρικούπη, η πρόεδρος του κόμματος, Φώφη Γεννηματά, αποφάσισε βλέποντας τα βίαια επεισόδια των τελευταίων ημερών στο Παρίσι, έπειτα από τις διαδηλώσεις των «κίτρινων γιλέκων», να ανοίξει pop up γραφεία του ΠΑΣΟΚ και σε κεντρικό σημείο της γαλλικής πρωτεύουσας.

«Θα έχετε πια καταλάβει πως σαν παράταξη είμαστε φαν του vivere pericolosamente. Θέλουμε να νιώθουμε τον κίνδυνο διαρκώς, να φοβόμαστε να ανοίξουμε τα παράθυρα μήπως φάμε καμιά μολότοφ και η παρουσία μας στο Παρίσι κρίθηκε επιτακτική. Θα βρεθώ μέσα στην εβδομάδα στη Γαλλία για τα εγκαίνια και ελπίζω μέχρι τότε τα επεισόδια να μαίνονται», σχολίασε η κ. Γεννηματά μιλώντας αποκλειστικά στο «Κουλούρι».

Τέλος, κύκλοι του κόμματος επιβεβαίωσαν πως αν το παράδειγμα των pop up γραφείων πετύχει, τότε θα συνεχιστεί σε κάθε γωνία του κόσμου που συμβαίνουν επεισόδια.