Και πάλι καλά να λέτε
Partly sunny
32°C
 

Απορημένος ο Πάνος Καμμένος ψάχνει ποιος ρίχνει αφρικανική σκόνη στο αυτοκίνητό του

afrikaniki-skoniΈντονη απορία διακατέχει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο από την ώρα που αντίκρυσε χθες το απόγευμα το αυτοκίνητό του καλυμμένο με μια παράξενη κοκκινοκίτρινη σκόνη, προερχόμενη κατά τα φαινόμενα από τα βάθη της Αφρικής.

Έκτοτε, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν έχει σταματήσει να αναζητεί τον δράστη, με τις υποψίες του να στρέφονται προς άτομα που διατηρούν σχέσεις με χώρες της βόρειας ή κεντρικής Αφρικής και ως εκ τούτου θα ήταν σε θέση να προμηθευτούν μεγάλες ποσότητες αφρικανικής σκόνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο στόχαστρο του κ. Καμμένου βρέθηκε από την πρώτη στιγμή 63χρονος γείτονάς του, συνταξιούχος του ιδιωτικού τομέα, με τον οποίο οι σχέσεις είναι τεταμένες καθώς πρόκειται για ένθερμο υποστηρικτή του Γιωργάκη Παπανδρέου. Δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη όμως το εάν ο 63χρονος έχει διασυνδέσεις με αφρικανικές ομάδες που θα του εξασφάλιζαν κόκκινη σκόνη.

Ανάμεσα στους υπόπτους βρίσκονται και μέλη της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, πράκτορες της Νέας Τάξης Πραγμάτων και πρεσβευτές της διεθνούς μασονικής ελίτ, ενώ δεν αποκλείεται η ανάμειξη ατόμων που βρίσκονταν στο περιβάλλον του Μουαμάρ Καντάφι πριν την εκτέλεσή του το 2011.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων διαβεβαίωσε ότι το κυνήγι του δράστη θα συνεχιστεί, ενώ σημείωσε πως δεν πρόκειται να πλύνει το αυτοκίνητό του μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να καταστραφούν σημαντικά στοιχεία.