2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Mostly cloudy
10°C
 

«Mayor» σε τέσσερις ακόμη ταβέρνες της Θεσσαλονίκης κατάφερε να γίνει ο Κ. Καραμανλής το Σαββατοκύριακο της ΔΕΘ

Άκρως δημιουργικό και αποδοτικό υπήρξε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για τον Κώστα Καραμανλή.

Ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης της πόλης, δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφτεί τις ταβέρνες της συμπρωτεύουσας, ώστε να εξασφαλίσει την διαδικτυακή δημαρχία σε εφαρμογή που διαθέτει στο κινητό του, στα λίγα φαγάδικα στα οποία δεν το έχει ακόμη καταφέρει.

Ο 62χρονος πολιτικός, συνδύασε μάλιστα την παρουσία του στην εκλογική του περιφέρεια και με τον εορτασμό των γενεθλίων του την Παρασκευή, επισκεπτόμενος συνολικά τρεις ψαροταβέρνες, δύο ψητοπωλεία, τρία σουβλατζίδικα και δύο πιτσαρίες, στο διάστημα των 48 ωρών που παρέμεινε στην πόλη. Έτσι, εξασφάλισε με άνεση τον τίτλο του «Mayor» στα δύο σουβλατζίδικα, την μία ψαροταβέρνα και το ένα ψητοπωλείο, ανεβάζοντας τις δημαρχίες του στην Θεσσαλονίκη στις 245. Στόχος του κ. Καραμανλή, μέχρι την επόμενη ΔΕΘ να μην υπάρχει ούτε μία ταβέρνα στην νύφη του Θερμαϊκού στην οποία δεν θα είναι δήμαρχος.

«Ο πρόεδρος είναι δυνατός σε όλη την Ελλάδα, αλλά στη Θεσσαλονίκη έχει ένα έξτρα πλεονέκτημα αφού γνωρίζει τέλεια την πόλη. Παραμένει ωστόσο ταπεινός και αρνείται πεισματικά τις προτάσεις να συνεργαστεί με τους τουριστικούς οδηγούς που του το έχουν προτείνει», σχολίασε συνεργάτης του πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ενώ την ίδια ώρα ο Γιάννης Μπουτάρης καλούσε τον κ. Καραμανλή για να τον συγχαρεί για τις δημαρχίες.

Τέλος, διαψεύδονται οι φήμες πως του χρόνου ο πρώην πρωθυπουργός θα έχει το δικό του περίπτερο στη ΔΕΘ με γαστριμαργικές προτάσεις και δημιουργίες από ολόκληρη την Ελλάδα.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.