Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες
Partly sunny
18°C
 

Με τα ίδια ρούχα που φορούσαν την προηγούμενη Κυριακή θα πρέπει να εμφανιστούν τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών στο δεύτερο γύρο

Στα ίδια εκλογικά τμήματα που χρησιμοποιήθηκαν στην πρώτη ψηφοφορία θα διεξαχθούν οι επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής. Σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών, η ψηφοφορία θα διεξαχθεί με τις ίδιες εφορευτικές επιτροπές, τους ίδιους δικαστικούς αντιπροσώπους και τους ίδιους εφόρους αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής.

Ταυτόχρονα, τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών θα πρέπει να φοράνε τα ίδια ρούχα με τον πρώτο γύρο των εκλογών, να έχουν το ίδιο χτένισμα, τον ίδιο ήχο κλήσης στο κινητό και ει δυνατόν, να χρησιμοποιούν τις ίδιες εκφράσεις με τον ίδιο τόνο.

Επίσης, το Υπουργείο καλεί όλους τους πολίτες να προσέλθουν στα εκλογικά τους τμήματα επίσης φορώντας τα ίδια ρούχα με την περασμένη Κυριακή, την ίδια ώρα με τον πρώτο γύρο, ενώ παρακαλούνται να παρκάρουν στις ίδιες θέσεις.

Το «Κουλούρι» είναι σε συνεχή επικοινωνία με το Υπουργείο Εσωτερικών και θα σας ενημερώνει για οτιδήποτε νεότερο σε ό,τι αφορά την εκλογική διαδικασία.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί σύντομα στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.