Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες
Mostly cloudy
12°C
 

Συνεντεύξεις υποψηφίων δημάρχων θα φιλοξενούν στο πίσω μέρος τους τα εισιτήρια του μετρό

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προεκλογική μάχη της αυτοδιοίκησης, με τον εκλεκτό για τον δήμο Αθηναίων να αποτελεί το σημαντικότερο διακύβευμα της ψηφοφορίας των Ελλήνων πολιτών.

Έτσι, οι υποψήφιοι δήμαρχοι που αποτελούν τα φαβορί για το χρίσμα, προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, παραχωρώντας όσο περισσότερες συνεντεύξεις μπορούν. Κώστας Μπακογιάννης, Παύλος Γερουλάνος και Νάσος Ηλιόπουλος, έχοντας εξαντλήσει πια τα εγχώρια ΜΜΕ, αποφάσισαν να διευρύνουν τη βάση τους, με συνεντεύξεις τους να φιλοξενούνται σε φύλλα δέντρων, χαρτιά υγείας σε μπαρ και καφετέριες της πρωτεύουσας, σε οδηγίες χρήσης ηλεκτρονικών συσκευών καθώς και στο πίσω μέρος των εισιτηρίων του μετρό.

Οι τρεις υποψήφιοι μάλιστα, απαντούν σε όλο και πιο εναλλακτικές ερωτήσεις, με τον Κώστα Μπακογιάννη να περιγράφει σε σχολική εφημερίδα τι χρώμα ήταν ο αγαπημένος του Action Man όταν πήγαινε στο γυμνάσιο. Εμείς, προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τους υποψηφίους, ωστόσο όταν διαπίστωναν πως δεν θέλαμε να μας παραχωρήσουν εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, μας έκλειναν ενοχλημένοι το τηλέφωνο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί σύντομα στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.