Βγείτε να δούμε τι θα καταλάβετε
Partly sunny
23°C
 

7 κέρινα ομοιώματα και 3 ψεύτικους υπολογιστές ακόμα παρήγγειλε για το πρωθυπουργικό γραφείο της Θεσσαλονίκης η Κ. Νοτοπούλου

Μπορεί το γραφείο του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη να εγκαινιάστηκε μόλις το περασμένο Σάββατο απ' τον Αλέξη Τσίπρα, φαίνεται ωστόσο πως οι απαιτήσεις είναι ήδη ιδιαίτερα υψηλές, όπως και ο φόρτος εργασίας τον οποίο καλείται να διαχειριστεί η διευθύντρια του νευραλγικού αυτού γραφείου.

Έτσι, αν και μόλις λίγες ημέρες στη δουλειά, η Κατερίνα Νοτοπούλου ζήτησε όλες οι αίθουσες του γραφείου να στελεχωθούν με τουλάχιστον 7 κέρινα ομοιώματα υπαλλήλων ακόμα, 3 γλάστρες με πλαστικά λουλούδια, έναν βαλσαμωμένο σκύλο και 3 ψεύτικους υπολογιστές, ώστε όταν το επισκεφτεί ξανά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να θυμίζει το εσωτερικό του γραφείου του στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να δείχνουμε πως το γραφείο αυτό λειτουργεί κανονικά ακόμη και τις 360 μέρες το χρόνο κατά τις οποίες ο πρωθυπουργός δεν θα είναι εδώ. Μπορεί το να απασχολήσουμε αληθινούς ανθρώπους και να εξοπλίσουμε τα γραφεία με αληθινά μηχανήματα να κρίθηκε υπερβολικό και κοστοβόρο, πρέπει όμως να κρατήσουμε τα προσχήματα. Έτσι, σαν ένα δικό μας μουσείο Τισό, όλα θα μοιάζουν σαν να πρόκειται για ένα κανονικό γραφείο, το οποίο θα λειτουργεί κανονικά όλο το χρόνο», σχολίασε  η κ. Νοτοπούλου, για να συμπληρώσει:

«Τις λίγες ημέρες που ο κ. Τσίπρας θα είναι πράγματι εδώ, απλά θα φροντίζουμε να λειτουργεί η τουαλέτα και να έχουμε μερικά στυλό που γράφουν και δεν θα πάρει χαμπάρι ότι κάτι δεν πάει καλά. Έτσι κι αλλιώς, μόνος του τα λέει και μόνος του τα ακούει κάθε φορά».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Κουλουριού» τέλος, το μόνο που είναι πράγματι αληθινό στο πρωθυπουργικό γραφείο της Θεσσαλονίκης, είναι οι 3 τόνοι φραπέ στην κουζίνα και οι 7 τόνοι ρουζ και σκιάς στην μοναδική αληθινή τουαλέτα του κτιρίου.