Η πραγματικότητα δεν μας πτοεί
Partly sunny
17°C
 

76 νέοι κωδικοί SMS προστέθηκαν από την κυβέρνηση, παραμένει το σκληρό lockdown

Την παράταση του σκληρού lockdown ανακοίνωσε την περασμένη Παρασκευή ο Νίκος Χαρδαλιάς, με το ενδεχόμενο της νέας παράτασης και πέραν της 8ης Μαρτίου να μοιάζει ιδιαίτερα πιθανό.

Στο πλαίσιο αυτό, η κυβέρνηση εξετάζει την προσθήκη κάποιων νέων κωδικών SMS στο 13033 για μετακινήσεις, οι οποίοι και θα καλύπτουν ανάγκες που δεν είχαν προβλεφθεί, δίχως να απαιτείται η άρση του lockdown για εκέλεσή τους.

Πρόκειται για 76 νέους κωδικούς, οι οποίοι μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνουν την υποδοχή παίκτη από το αεροδρόμιο, την επίσκεψη σε φίλους μετά τις 6 το απόγευμα τα Σαββατοκύριακα, τη μετάβαση στην εργασία δίχως την απαραίτητη βεβαίωση, την επίσκεψη σε γονείς, τη συμμετοχή σε καρναβάλια και πάρτι με ρεμπέτες, τη βόλτα για take away και την παραμονή έξω από το κατάστημα με τους φίλους και φυσικά το ραντεβού με πιθανή διανυκτέρευση αν αυτό στεφθεί με επιτυχία.

Οι νέοι αυτοί κωδικοί θα παρουσιαστούν επίσημα από τον Νίκο Χαρδαλιά και θα είναι άμεσα διαθέσιμοι, ενώ προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται οι φήμες προσθήκης κωδικού για επίσκεψη σε νησιά και χωριά, προνόμιο το οποίο θα εξακολουθήσει να απολαμβάνει μόνο ο πρωθυπουργός.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.