Ακόμα 2020 έχουμε
Partly cloudy
22°C
 

Διαζύγιο Τσίπρα-Καμμένου: Στον πρωθυπουργό η επιμέλεια του Τέρενς Κουίκ

Ραγδαίες είναι οι πολιτικές εξελίξεις μετά την χθεσινή αποχώρηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων από το κυβερνητικό σχήμα.

Πλέον, με την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση να εκκρεμεί, οι ανοιχτές υποθέσεις είναι πολλές και το άμεσο μέλλον της πολιτικής ζωής της χώρας φαντάζει αβέβαιο. Ωστόσο, ένα από τα ζητήματα τα οποία συζήτησαν οι Τσίπρας-Καμμένος στην μεταξύ τους συνάντηση, φτάνοντας μάλιστα σε αμοιβαία συμφωνία, ήταν η επιμέλεια του Τέρενς Κουίκ.

Αρχικά, αμφότεροι οι άνδρες διεκδίκησαν τον Υφυπουργό Εξωτερικών, όμως έπειτα από αμοιβαίες υποχωρήσεις κατέληξαν στην πιο συμφέρουσα λύση. Έτσι, την επιμέλεια ανέλαβε ο πρωθυπουργός, ο οποίος θα έχει και την φροντίδα του 72χρονου επί καθημερινής βάσεως, με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων να μπορεί να τον επισκέπτεται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο.

«Το πιο σημαντικό είναι να καταλάβει πως ό,τι έγινε δεν ήταν δική του ευθύνη. Το ότι δεν τα βρήκαν ο Αλέξης με τον Πάνο δεν σημαίνει ότι έκανε κάτι λάθος ο Τέρενς, ούτε ότι έπαψαν να τον αγαπάνε. Παρά το διαζύγιο, θα παραμείνει το πολιτικό τους παιδί και θα τον αγαπάνε για πάντα», σχολίαζε αργά χθες το βράδυ πηγή του Μαξίμου.

Όσο για τον ίδιο τον Τέρενς Κουίκ, προς το παρόν προσπαθεί να ξεχαστεί κανονίζοντας ταξίδια, αρνούμενος να πάρει θέση επί του ζητήματος.