Η πραγματικότητα δεν μας πτοεί
Sunny
13°C
 

Ενθουσιασμένος με τις διακοπές του στον Ήλιο ο Άδωνις Γεωργιάδης, έκλεισε ήδη για του χρόνου

Μπορεί ο Άδωνις Γεωργιάδης να έχει επιστρέψει από τις διακοπές του και μάλιστα να συναντά ήδη επενδυτές που προσπαθούν να του πουλήσουν κορονοϊό, ωστόσο το μυαλό του βρίσκεται ακόμη στις μόλις ενενήντα μέρες ξεκούρασης και ραστώνης που πέρασε στον Ήλιο.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, επισκέφτηκε για πρώτη φορά το πιο λαμπρό αστέρι του Γαλαξία μας μαζί με ολόκληρη την οικογένειά του, όπου και είχε την ευκαιρία να απολαύσει την ζέστη χαλαρώνοντας και διαβάζοντας τα αγαπημένα του βιβλία για την αρχαία Ελλάδα, χαζεύοντας το πλάσμα της επιφάνειας του αστεριού, όσο η σύζυγός του, Ευγενία, εξασκούσε το βιολί της.

Μάλιστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης έκλεισε ήδη την διαμονή και τα μεταφορικά του για το καλοκαίρι του 2021, για τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, ώστε να πάρει το απαραίτητο μαύρισμα αλλά να αποφύγει τις έντονες ζέστες, στηρίζοντας ταυτόχρονα τον εγχώριο τουρισμό κατά τη διάρκεια του Αυγούστου, μήνα αιχμής για τη χώρα μας.

Τέλος, ο πολιτικός μάς καθησύχασε πως χρησιμοποιεί αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας και αποφεύγει την έκθεση κατά τις ώρες του μεσημεριού.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.