Μότο Χριστός
Partly cloudy
6°C
 

SMS με τη φωτογραφία του Ντίνο Ράτζα η απάντηση Καμμένου στον Δ. Γιαννακόπουλο

giannakopoulosΆγριες διαστάσεις έχει πάρει τα τελευταία 24ωρα η κόντρα του Πάνου Καμμένου με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Έτσι, μετά τις βαρύτατες καταγγελίες του Υπουργού Άμυνας για τα απειλητικά SMS από πλευράς του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και την σκληρή απάντηση του τελευταίου, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποφάσισε να απαντήσει με τον δικό του τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Καμμένος φαίνεται πως πέρασε όλο το βράδυ στέλνοντας στον επιχειρηματία φωτογραφίες του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Ντίνο Ράτζα, προκειμένου να τον τρομοκρατήσει. Αρχικά ο Δ. Γιαννακόπουλος φάνηκε να υποδέχεται με ψυχραιμία τη δυσάρεστη αυτή έκπληξη. Έπειτα από το εικοστό όμως συνεχόμενο μήνυμα, «λύγισε», ξεσπώντας σε βάρος κέρινων ομοιωμάτων του Βασίλη Σπανούλη, τα οποία διατηρεί στο σαλόνι του. Στη συνέχεια, έστειλε τους άντρες του στο Πεντάγωνο, αναζητώντας τον Υπουργό, ενώ λίγο αργότερα κατευθύνθηκε κι ίδιος προς τη Μεσογείων, φωνάζοντας στον κύριο Καμμένο να βγει έξω.

«Αν νομίζει ότι θα με τρομοκρατήσει με αυτόν τον αισχρό τρόπο κάνει λάθος. Πλέον έχω ψηλώσει και δεν φοβάμαι κανέναν Ράτζα», δήλωσε στο «Κουλούρι» ο κύριος Γιαννακόπουλος, έχοντας συνεχώς στο πλευρό του για καλό και για κακό τον σέντερ του Παναθηναϊκού, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Τέλος, δεν επιβεβαιώνονται οι φήμες που θέλουν τον Πάνο Καμμένο να μεταφέρει στο εξής τα γραφεία του στο ΟΑΚΑ, στο οποίο ως γνωστόν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έχει πλέον δικαίωμα εισόδου.