Μότο Χριστός
Partly cloudy
6°C
 

Περιοδεία με θαλαμηγό στα ελληνικά νησιά θα πραγματοποιήσει ενόψει των ευρωεκλογών ο Αλέξης Τσίπρας

Στο φουλ θα λειτουργήσουν οι προεκλογικές μηχανές του ΣΥΡΙΖΑ το προσεχές διάστημα, με την κυβέρνηση να βάζει πλώρη για μια μεγάλη επικράτηση στις ευρωεκλογές στα τέλη του μήνα.

Έτσι, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να αποτελέσει τον καπετάνιο της παράταξης απέναντι στην πολιτική τρικυμία της εποχής, πραγματοποιώντας περιοδεία σε όλα τα ελληνικά νησιά πάνω σε θαλαμηγό, στην οποία θα φιλοξενηθεί ολόκληρο το υπουργικό συμβούλιο του κόμματος.

«Η ναυτιλία αποτελούσε πάντοτε την ναυαρχίδα της χώρας και το βαρύ πυροβολικό που θα μας οδηγήσει στην ανάπτυξη. Η εμφάνισή μου σε πολυτελές σκάφος συμβολίζει ακριβώς αυτή την εξόρμηση της Ελλάδας σε αχαρτογράφητα νερά. Με εμένα στο πηδάλιο, δεν έχετε τίποτα να φοβάστε. Βίρα τις άγκυρες και φύγαμε», σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας από τη γέφυρα της θαλαμηγού, καλώντας από τον ασύρματο τους πολίτες να κατακλύσουν τα λιμάνια για να τον υποδεχτούν.

Τέλος, δεν επιβεβαιώνονται οι φήμες πως ο Παύλος Πολάκης έχει ήδη πραγματοποιήσει επιδρομές προς κοντινά σκάφη, με το επιτελείο του πρωθυπουργού να χαρακτηρίζει τις φήμες αυτές τουλάχιστον κακεντρεχείς.