2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly sunny
6°C
 

Δεν χρειάζεται πλέον ψυγείο 26χρονη που συνηθίζει να τρώει την πέτσα από το γιαούρτι

giaourti_petsaΕκτός ψυγείου διατηρείται πλέον η 26χρονη Ευγενία Λ., κάτοικος Ζωγράφου, που συνηθίζει εδώ και χρόνια να τρώει την πέτσα του παραδοσιακού γιαουρτιού αντί να την απομακρύνει.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η συνήθεια της 26χρονης έχει πολλαπλασιάσει τον αριθμό των ωφέλιμων βακτηρίων στον οργανισμό της κατά αρκετά δισεκατομμύρια. Τα οφέλη για το ανοσοποιητικό και το πεπτικό σύστημα είναι σημαντικά, όμως μέχρι πρόσφατα αυτό σήμαινε πως η Ευγενία χρειαζόταν ψυγείο, τουλάχιστον κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Πλέον όμως, χάρη σε μια νέα, πειραματική τεχνική που περιλαμβάνει τακτικές παστεριώσεις, η 26χρονη διατηρείται μέχρι και 18 ώρες εκτός ψυγείου, ανεξάρτητα από την ποσότητα ζωντανής πέτσας που έχει καταναλώσει.

Η εξέλιξη αναμένεται να επιφέρει αισθητή βελτίωση στο επίπεδο ζωής της Ευγενίας, μιας και πλέον έχει τη δυνατότητα να λείπει από το σπίτι για περισσότερες ώρες, ενώ και η εξοικονόμηση από την κατανάλωση ρεύματος αναμένεται να είναι σημαντική.

Η ίδια η 26χρονη δηλώνει ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα και τονίζει τα πολυάριθμα οφέλη της παραδοσιακής υπερτροφής, η οποία βοηθά την πέψη, καταπολεμά τη δυσκοιλιότητα και τη διάρροια και προστατεύει ενάντια στους στομαχικούς ιούς.

Εκτός των άλλων, προσθέτει, το πηγμένο «καϊμάκι» από πρόβειο γάλα προσφέρει ένα πολύ όμορφο ανοιχτό πράσινο χρώμα στο δέρμα, ενώ η ξινίλα συνηθίζεται γρήγορα και μετατρέπεται σε μια ευχάριστη, ευγενική προβατίλα.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.