Φτου ξελευτερία
Partly cloudy
24°C
 

Τον καθηγητή Τσαρλς Εξέβιερ όρισε η κυβέρνηση επικεφαλής του δικτύου επιτήρησης για τις μεταλλάξεις του κορονοϊού

Τη δημιουργία ενός πανελλαδικού δικτύου που θα επιτηρεί τις μεταλλάξεις του κοροναϊού προανήγγειλε ο Γιώργος Γεραπετρίτης σε συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή.

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Κουλουριού», ο επικεφαλής της επιτροπής αυτής έχει ήδη βρεθεί και θα προέρχεται από το εξωτερικό. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον εγνωσμένης φήμης Αμερικανό καθηγητή Τσαρλς Φράνσις Εξέβιερ, γνωστό στους επιστημονικούς κύκλους και ως Καθηγητή Χ.

Ο επιστήμονας Εξέβιερ διαθέτει ένα από τα ισχυρότερα μυαλά στον κόσμο. Τηλεπαθητικός υψηλού επιπέδου, μπορεί να διαβάσει, ελέγξει και επηρεάσει την ανθρώπινη σκέψη. Όντας επιστημονική ευφυΐα, διαθέτει επίσης τη δυνατότητα να απορροφά γρήγορα πληροφορίες και ειδικεύεται σε θέματα γενετικής, μετάλλαξης και ψυχικών δυνάμεων. Το πλούσιο βιογραφικό του και η προϋπηρεσία του στον τομέα των μεταλλάξεων έπεισε την κυβέρνηση να τον εμπιστευτεί, με τον κ. Εξέβιερ να δίνει τα χέρια με τον Βασίλη Κικίλια.

«Με τον καθηγητή Εξέβιερ να ηγείται της επιτροπής μεταλλάξεων, δε φοβόμαστε τίποτα. Η κυβέρνηση έκανε και πάλι το χρέος της», σχολίασε ο πρωθυπουργός, με τον ίδιο τον επιστήμονα να αρκείται σε μια σύντομη τοποθέτηση που ανέφερε πως θα φροντίσει το ανθρώπινο είδος και οι μεταλλάξεις του κορωνοϊού να συνυπάρξουν ειρηνικά.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.