Και πάλι καλά να λέτε
Partly sunny
32°C
 

Γνωστή μάρκα κυματιστών τσιπς ασπάζεται τη θεωρία της επίπεδης Γης, παρασκευάζει πλέον μόνο επίπεδα πατατάκια

batata-gaufretteΤη ριζική αλλαγή ρότας της πολιτικής της ανακοίνωσε σε έκτακτη συνέντευξη τύπου μεγάλη εταιρεία τσιπς, η οποία έγινε γνωστή για την παρασκευή κυματιστών αλατισμένων σνακ πατάτας.

Με το σλόγκαν «η Γη δεν είναι επίπεδη, γιατί να είναι τα τσιπς σας;», ο κολοσσός είχε ξοδέψει εκατομμύρια για την διαφημιστική του καμπάνια, στηρίζοντας στην παραπάνω ατάκα τον κυματιστό σχηματισμό τον οποίο είχαν τα πατατάκια της, κάνοντάς τα ιδιαίτερα ξεχωριστά.

Φαίνεται όμως πως οι υπεύθυνοι της εταιρείας, αφού πρώτα παρακολούθησαν σωρεία βίντεο και μαρτυριών των υποστηρικτών της θεωρίας της επίπεδης Γης, πείστηκαν πράγματι πως ζούμε σε έναν πλανήτη ο οποίος δεν είναι η σφαίρα που όλοι νομίζαμε, αλλά ένας επίπεδος δίσκος με θόλο και δύναμη επιτάχυνσης αντί για βαρύτητα.

«Απορώ πώς την πατήσαμε έτσι, είναι τόσο προφανές. Τόσα χρόνια μας έτρωγε τα λεφτά η NASA με τις ψεύτικες φωτογραφίες της και άθελά μας, ξεγελούσα κι εμείς τους πελάτες μας με ένα παραπλανητικό σλόγκαν. Πλέον όμως ξέρουμε. Η Γη μας είναι επίπεδη, άρα θα είναι και τα τσιπς μας», σχολίασε ο CEO της εταιρείας αποκλειστικά στο «Κουλούρι», την ώρα που έψαχνε τον Έλβις στην αυλή του.

Η παρασκευή επίπεδων τσιπς αναμένεται να αρχίσει άμεσα, ενώ διαψεύδονται προς το παρόν οι φήμες πως στο πίσω μέρος της συσκευασίας θα αναγράφονται περισσότερες λεπτομέρειες για την σχετική θεωρία.