Και πάλι καλά να λέτε
Partly sunny
32°C
 

Νοσταλγός του παρελθόντος ζητάει ένα ζευγάρι Timberland από υπάλληλo που ταξιδεύει στην Αμερική

Με ένα μεγάλο χαμόγελο γέμισε το πρόσωπο του 45χρονου Βαγγέλη Αναστασιάδη, με το που πληροφορήθηκε πως ο Γιακουμής, υπάλληλος στην εταιρία που διευθύνει, θα κάνει διακοπές δύο εβδομάδων στην Αμερική.

Η τεράστια ευκαιρία που βρέθηκε για τον διευθυντή να παραγγείλει το ζευγάρι Timberland που πάντα ονειρευόταν, του παρουσιάστηκε μόλις ο υπάλληλός ανακοίνωσε πως θα πάρει άδεια για να επισκευτεί τον ξάδερφό του στο Κλίβελαντ του Οχάιο. Κοιτάζοντας στο χάρτη, εντόπισε ένα outlet μόλις δυόμιση ώρες μακρυά από το Κλίβελαντ, και έτσι χωρίς ντροπή ζήτησε τη χάρη από τον υπάλληλό του να κάνει έναν κόπο για να του πάρει ένα κλασικό ζευγάρι σε νούμερο 43.

Το ζευγάρι, που θα προμηθευτεί ο Β. Αναστασιάδης 10% φθηνότερα από την τιμή των εκπτώσεων στην Ελλάδα, έρχεται να προστεθεί sτη συλλογή με αναμνηστικά αντικείμενα της δεκαετίας του '90 που διατηρεί. Έτσι, το ανδρείκελο που στέκεται δίπλα σε μια οικογένεια φέρμπι στο υπόγειο του σπιτιού του, θα συμπληρώσει την εμφάνισή του φλαιτ, των γυαλιών Oakley, και της μπλούζας με την μύτη του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, με ένα ζευγάρι κίτρινων μποτών.

Ο νεαρός υπάλληλος, σκέφτεται ήδη να αγοράσει από τα καταστήματα του αεροδρομίου κάποιο δώρο για την κοπέλα και για την αδερφή του, καθώς αυτά δεν θα χρειαστούν χώρο στην βαλίτσα του. Από όλους εμάς στο «Κουλούρι», ευχές στον Γιακουμή για καλό ταξίδι και φιλιά στον ξάδερφο. Να θυμάσαι πως αν βγάλεις τα χαρτιά από τα Timberland, μπορείς να βάλεις μέσα κάλτσες και εσώρουχα.