Και πάλι καλά να λέτε
Sunny
33°C
 

Καινούρια αρχή στη ζωή του κάνει 25χρονος που εμπνεύστηκε από inspirational quote σε φούρνο της Ανδραβίδας

fournoswisdomΣε μια διαφορετική τροχιά φαίνεται πως έχει βάλει τη ζωή του ο Γεράσιμος Δ., ο οποίος άντλησε έμπνευση από «inspirational quote» σε φούρνο της Ανδραβίδας, με αποτέλεσμα να αλλάξει δραστικά τον τρόπο που συμπεριφέρεται.

Η εν λόγω πινακίδα, η οποία ανέφερε «you are capable of amazing things» (μτφ. είσαι ικανός για απίστευτα πράγματα), βρισκόταν κρεμασμένη στον τοίχο δίπλα στις φρατζόλες με το ψωμί, με τον 25χρονο να την παρατηρεί την ώρα που αμφιταλαντευόταν ανάμεσα σε μια μπαγκέτα κι ένα πολύσπορο. Αμέσως, η σχετική φράση εντυπώθηκε στο μυαλό και την καρδιά του, αποτελώντας ένα ισχυρό σοκ που τον οδήγησε σε μια νέα ζωή.

«Τα τελευταία χρόνια παλεύω να τελειώσω τη σχολή μου στο ΤΕΙ του Πύργου. Τα έχω φορτώσει όμως στον κόκκορα και περνάω το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μου πίνοντας και παίζοντας στοίχημα. Σκόπευα να συνεχίσω αυτή τη θλιβερή ρουτίνα, όμως η πινακίδα με την ατάκα που διάβασε λειτούργησε σαν ένα ισχυρό χαστούκι στο πρόσωπο. Πλέον, ξύπνησα», εξηγεί ο 25χρονος και συνεχίζει:

«Είμαι ικανός για μεγάλα πράγματα, απίστευτα, και τόσα χρόνια χαραμιζόμουν. Αρκούσε απλά να το διαβάσω για να το καταλάβω. Πλέον, μόνο διάβασμα και ύπνος νωρίς, για να κάνω τα απίστευτα πράγματα που μπορώ», περιγράφει ο Γεράσιμος μονολογώντας στη συνέχεια «είμαι ικανός για απίστευτα πράγματα» 100 φορές ακόμη.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί με ενδιαφέρον την ιστορία του άνδρα, ελπίζοντας πως δεν θα ψωνίσει ποτέ απ' το γειτονικό μανάβικο, το οποίο διατηρεί πινακίδα που αναφέρει «τα απίστευτα είναι μόνο για τους Θεούς, ο άνθρωπος είναι ταπεινός».