Έχει τρελαθεί ο καιρός!!!
Sunny
29°C
 

Κατηγορηματικά κατά των διαπεριφερειακών μετακινήσεων το Πάσχα τάσσεται ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αμνοεριφίων

Ρητή θέση κατά της απελευθέρωσης των διαπεριφερειακών μετακινήσεων ενόψει των εορτών του Πάσχα τάχθηκε με χθεσινή του ανακοίνωση ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αμνοεριφίων.

Ο Σύλλογος, παρακολουθεί με ενδιαφέρον τα επιδημιολογικά δεδομένα και έκρινε πως θα είναι παρακινδυνευμένο οποιοδήποτε άνοιγμα των μετακινήσεων από νομό σε νομό, ώστε να εορτάσουν οι συμπατριώτες μας τις γιορτές στα χωριά τους.

«Θέλουμε να πιστέψετε πως δεν έχουμε καμία υστεροβουλία. Κοιτάμε μόνο το συμφέρον των Ελλήνων και καλό είναι και φέτος, για τελευταία ελπίζουμε φορά, να περάσουν το Πάσχα στα σπίτια τους, ιδανικά προτιμώντας κρέατα όπως το βοδινό και το χοιρινό, αφού το σούβλισμα του οβελία αξίζει όπως ξέρουμε μόνο στην ύπαιθρο», σημειώνει ο Σύλλογος για να προσθέσει:

«Μένουμε όλοι ασφαλείς για να κερδίσουμε τουλάχιστον το καλοκαίρι, όταν και τα θαλασσινά αποτελούν την πρώτη επιλογή για το φαγητό». Μάλιστα, δεν αποκλείεται άμεσα και συνάντηση των αμνοεριφίων με την κυβέρνηση και την επιτροπή των λοιμωξιολόγων, με τις πληροφορίες πως ο Σύλλογος θα προσκομίσει αποτελέσματα ερευνών που αποδεικνύουν πως η χορτοφαγία αποτελεί σημαντικό όπλο στη μάχη με την πανδημία, προς το παρόν να διαψεύδονται.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.