Μότο Χριστός
Partly cloudy
6°C
 

16χρονος που λανσάρει την ατάκα mpoucone αναρωτιέται γιατί δεν έχει πια φίλους

Ιδιαίτερα απογοητευμένος αισθάνεται τις τελευταίες ώρες ο Αποστόλης Κ. από την Μάνδρα Αττικής, ο οποίος αισθάνεται πως έχει περιθωριοποιηθεί από τους κολλητούς του, οι οποίοι αποφεύγουν επιμελώς τις κλήσεις του και δεν κυκλοφορούν πια στα γνώριμα στέκια τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 16χρονος αποφάσισε να υιοθετήσει ένα πιο επαναστατικό προφίλ, το οποίο και θα συνάδει περισσότερο με την άγρια εφηβεία που περνάει. Έτσι, πλέον απαντάει σε γονείς, δασκάλους και φίλους με τη φράση «mpou-cone», η οποία και συνδυάζει το μπούκωνε με το χωνάκι του παγωτού.

Μάλιστα, τις τελευταίες εβδομάδες προσπαθεί να πείσει και τους φίλους του να ξεκινήσουν να απαντάνε μπούκωνε και να γράφουν mpoucone σε ό,τι τους εκνευρίζει, κάτι που άφησε τον νεαρό μόνο του, να αναρωτιέται γιατί δεν έχει πια κανέναν φίλο.

Εμείς προσπαθήσαμε να μιλήσουμε με τον Αποστόλη, ο οποίος σχολίασε εμφανώς εκνευρισμένος: «Γιο, mpoucone κι εσύ παλιοδημοσιογράφε, το χωνάκι θα σου κάνω καλαμάκι, mpoucone ανόητε κάφρε, γιο». Προς το παρόν, ο 16χρονος κάθεται μόνος του σε ένα παγκάκι και ουρλιάζει mpoucone με τον Μάρκο Σεφερλή να έχει εκφράσει ενδιαφέρον να τον υιοθετήσει.