2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly sunny
16°C
 

Ειδική επιτροπή από μεσήλικες στρέιτ άντρες θα αποφασίζει στο εξής τι συνιστά σεξουαλική παρενόχληση

Τη μορφή χιονοστιβάδας έχουν λάβει τα τελευταία 24ωρα οι καταγγελίες αθλητριών σχετικά με σεξουαλικές παρενοχλήσεις που δέχτηκαν στο παρελθόν, έπειτα από το πρώτο βήμα που έκανε η ολυμπιονίκης, Σοφία Μπεκατώρου.

Με το κοινό να παρακολουθεί παγωμένο, οι ειδικοί δεν άργησαν να αναλάβουν δράση, ώστε το φαινόμενο αυτό να αντιμετωπιστεί άμεσα και αποτελεσματικά. Έτσι, αναμένεται να συσταθεί μια ειδική επιτροπή, αποτελούμενη από τουλάχιστον δέκα μεσήλικες στρέιτ άντρες, που θα καλείται να χειρίζεται και να αντιμετωπίζει όλες τις καταγγελίες.

Συγκεκριμένα, οι άντρες αυτοί θα αποφασίζουν αν η καταγγελία συνιστά όντως σεξουαλική παρενόχληση, αν η γυναίκα άργησε όντως να μιλήσει, γιατί άργησε τόσο να ομολογήσει δημόσια την επίθεση που δέχτηκε και αν φυσικά προκάλεσε με τη συμπεριφορά της.

«Όσα διαβάζουμε και βλέπουμε τις τελευταίες μέρες είναι τρομερά σοβαρά. Για το λόγο αυτό, πρέπει να αναλάβουν δράση οι άντρες. Καλό θα είναι μάλιστα οι γυναίκες αυτές να μιλάνε πρώτα σε άντρες και να παρουσιάζουν εκείνοι τις ιστορίες τους», σχολίασε μέλος της επιτροπής, δίχως να κρύψει τον προβληματισμό του για το αν οι σχετικές καταγγελίες δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο στο μέλλον τη ζωή των αντρών.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.