Τζιτζίκια
Sunny
32°C
 

Κολοκύθα έγινε 35χρονος που έμεινε έξω μετά τις 9 το βράδυ

Αντιμέτωπος με μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε o Αναστάσης Δ. από το Τροκαντερό, όταν αποφάσισε να στείλει 6 στο 13033 για σωματική άσκηση.

Ο 35χρονος, απέστειλε το σχετικό μήνυμα στις 8 το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, ωστόσο ακούγοντας μουσική χάθηκε στις σκέψεις του, με αποτέλεσμα η ώρα να περάσει δίχως να το καταλάβει. Έτσι, ο άνδρας έμεινε έξω μετά τις 9, όταν και αρχίζει η απαγόρευση κυκλοφορίας, με το αποτέλεσμα να είναι για εκείνον πολύ δυσάρεστο.

Συγκεκριμένα, αμέσως μόλις ο δείκτης έδειξε 21.00, ο Αναστάσης μεταμορφώθηκε σε κολοκύθα, παραμένοντας στο πεζοδρόμιο για ώρες, μέχρι οι συγγενείς του να καταφέρουν να τον εντοπίσουν από τα ρούχα του τα οποία και βρίσκονταν δίπλα στην κολοκύθα. Μέχρι και σήμερα, ο 35χρονος παραμένει μεταμορφωμένος, με τους ειδικούς να εξηγούν πως μοναδικός τρόπος να επανέλθει είναι να στείλει ξανά μήνυμα την ημέρα του Halloween για να λύσει τα ξόρκια.

«Νομίζατε ότι βγάζουμε από το κεφάλι μας τις ώρες της απαγόρευσης. Φάτε τώρα τις ολέθριες συνέπειες», αρκέστηκε να σχολιάσει λακωνικά ο Νίκος Χαρδαλιάς.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.