2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Mostly cloudy
14°C
 

Καταργούνται στο εξής οι ασφάλειες αυτοκινήτων στην Κρήτη

Την άμεση παύση της έκδοσης ασφαλιστηρίων αυτοκινήτων στην Κρήτη ανακοίνωσε η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας, μιας και τα συνεχόμενα τροχαία ατυχήματα έχουν εκτινάξει τις τιμές των συμβολαίων στα ύψη, ενώ οι περισσότερες ασφαλιστικές παρουσιάζουν πλέον ζημιές.

Η οδηγική συμπεριφορά των Κρητικών, η οποία έχει σαν αποτέλεσμα την διαρκή πρόκληση ατυχημάτων στους δρόμους των νησιών, οδήγησε τους ασφαλιστές στην παραπάνω απόφαση, ενώ ελάχιστες θα είναι στο εξής και οι ασφάλειες ζωής που θα εκδίδονται στο νοτιότερο άκρο της Ελλάδας.

Πλέον, όλοι οι δρόμοι της Κρήτης θα θεωρούνται ουδέτερες ζώνες και κανένας οδηγός δεν θα δικαιούται αποζημίωσης σε περίπτωση ατυχήματος σε αυτούς, ενώ όλοι οι τουρίστες θα καλούνται να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση πριν οδηγήσουν στο νησί.

Δημοσιογράφος του «Κουλουριού» επισκέφτηκε το νησί για επιτόπιο ρεπορτάζ ωστόσο τράκαρε στα πρώτα 100 μέτρα και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.