Μεθυσμένη πολιτεία θυμίζει τις τελευταίες μέρες η Κρήτη και ειδικότερα το Ηράκλειο, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον ΟΦΗ, στον μεγάλο τελικό με τον ΠΑΟΚ το βράδυ του Σαββάτου.
Η υποδοχή της ομάδας ήταν λαμπρή και η φιέστα που διοργανώθηκε μεγαλειώδης, ενώ οι φίλοι της ομάδας δεν έχουν σταματήσει να γιορτάζουν την ιστορική επιτυχία.
Μάλιστα, για τον λόγο αυτό, αποφασίστηκε η κατάργηση όλων των αλκοτέστ στο νησί για μία εβδομάδα, ώστε να μπορούν οι φίλαθλοι να πιουν και να γιορτάσουν απερίσπαστοι.
Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με κατοίκους της Κρήτης, ρωτώντας τους τη γνώμη τους για την παραπάνω απόφαση, ωστόσο όλοι τους έδειξαν απορημένοι, αναρωτώμενοι αν γίνονταν μέχρι σήμερα αλκοτέστ στο νησί έτσι κι αλλιώς.
Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.
Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.
Απόψεις
Όσα έχω μάθει στην πιάτσα τόσα χρόνια, δεν θα τα μάθετε ούτε σε 30 χρόνια στις καλύτερες σχολές και αυτά τα παλιόχαρτα που πήρατε δεν μου λένε τίποτα. Ελάτε να μετρηθούμε όποτε θέλετε;