Η πραγματικότητα δεν μας πτοεί
Sunny
6°C
 

«Πού είναι η γιάφκα των social media» αναρωτιούνται με τα γκλοπ στα χέρια οι άνδρες της ΕΛΑΣ

Με δεκάδες αστυνομικούς οι οποίοι επέβαλαν πρόστιμα σε οικογένειες γέμισε η πλατεία της Νέας Σμύρνης το μεσημέρι της Κυριακής. Σύμφωνα με μαρτυρίες, αστυνομικοί έκαναν την εμφάνισή τους και άρχισαν να επιβάλλουν πρόστιμα σε οικογένειες. Όταν κάποιοι αντέδρασαν οι αστυνομικοί κάλεσαν ενισχύσεις και η πλατεία γέμισε με άνδρες της ΕΛΑΣ, με αρκετά βίντεο ωμής αστυνομικής βίας να εμφανίζονται στα social media.

Έτσι, παρά το αρχικό αφήγημα για επίθεση προς την αστυνομία, γρήγορα έγινε αντιληπτό από τα social media πώς η επίθεση ξεκίνησε απρόκλητα από τους άνδρας της ΕΛΑΣ, γεγονός που φαίνεται πως έχει εξοργίσει τα υψηλά κλιμάκια του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, αφού ο κόσμος δεν άργησε να καταλάβει την αλήθεια. Πλέον, έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό με στόχο τα ίδια τα social media, με ειδική ομάδα να αναλαμβάνει τον εντοπισμό της γιάφκας της, ώστε να προχωρήσει στον ξυλοδαρμό και την προσαγωγή όλων των μελών της.

«Τέτοιες τρομοκρατικές οργανώσεις όπως είναι αυτά τα social media πώς τα λέτε, έχει εξουδετερώσει δεκάδες στο παρελθόν η ελληνική αστυνομία. Θα βρούμε πού κρύβονται και θα λογοδοτήσουν. Δεν θα επιτρέψουμε να αμαυρώνεται έτσι η εικόνα του σώματος», τόνιζε στο «Κουλούρι» εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, την ώρα που ακόνιζε το γκλοπ του και έβριζε με ακατανόμαστες εκφράσεις το Twitter και το Facebook, καλώντας τα να βγουν από τα κρησφύγετά τους.

To «Κουλούρι» παρακολουθεί την επιχείρηση και θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό κάθε νέα εξέλιξη.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.