Βγείτε να δούμε τι θα καταλάβετε
Mostly cloudy
17°C
 

Βέβαιη για την πρόταση γάμου 35χρονη που είναι κλεισμένη σε διαμέρισμα με το αγόρι της

Στην τελική ευθεία βρίσκεται ζευγάρι που ξεκίνησε να συγκατοικεί την πρώτη Μαρτίου σύμφωνα με την 35χρονη Μαρία Φ., που είναι το ένα από τα δύο άτομα που αποτελούν το ζευγάρι.

Ο επίσης 35χρονος Θάνος Ξ., τεχνικός ήχου, είναι το άλλο. Σύμφωνα λοιπόν με την Μαρία, ο Θάνος αναμένεται να της κάνει πρόταση γάμου από στιγμή σε στιγμή, και όλα στις ζωές τους θα πάρουν το δρόμο τους.

Οι δώδεκα μέρες που έχει ξεκινήσει η απαγόρευση κυκλοφορίας ήταν αρκετές ώστε η Μαρία να κάνει τα χέρια και τα δάχτυλά της να φαίνονται φανταστικά. Η ενυδατική κρέμα και το καθημερινό μανικούρ έχουν αποδώσει σίγουρα. Αυτό που σκέφτεται όμως συνεχώς είναι το πού ακριβώς θα γίνει η πρόταση.

Στο σαλόνι; Στην κουζίνα; Σίγουρα θα προτιμούσε στο μπαλκόνι με αναμμένα κεράκια παντού. Οι υπόλοιπες ώρες της ημέρας  της Μαρίας περνούν με σκέψεις για το σε ποιον θα το πει πρώτα μόλις συμβεί και το τι θα γράφουν οι λεζάντες των εικόνων στα κοινωνικά δίκτυα. Το μόνο που την παραξενεύει, αλλά παράλληλα την γεμίζει θαυμασμό για τον Θάνο, είναι πως δεν έχει βρεί ακόμα το δαχτυλίδι σε όσα συρτάρια και άπλυτα και να έχει ψάξει.

Το «Κουλούρι» κατάφερε να μιλήσει τηλεφωνικά με τον Θάνο Ξ., όσο αυτός καθόταν στο μπάνιο για να μπορέσει να απολαύσει μερικές στιγμές μόνος του. Σε ερώτησή του ρεπόρτερ μας σχετικά με τον τρόπο που θα κάνει την πρόταση ο ίδιος απάντησε με την ερώτηση «Ποια πρόταση;».

Το «Κουλούρι» θα επαναπροσεγγίσει το ζευγάρι σε έναν μήνα, και θα σας ενημερώσει για τις εξελίξεις.