2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly sunny
7°C
 

42χρονος έφυγε από το σπίτι του από συνήθεια μόλις άκουσε το Χριστός Ανέστη

Στο μπαλκόνι του πέρασε τη φετινή Ανάσταση ο Άγης Δήξιμος από τον Κορυδαλλό, όπως άλλωστε και οι περισσότεροι Έλληνες, λόγω των αυστηρών μέτρων για τον περιορισμό του κορονοϊού.

Ο 42χρονος, βγήκε στο μπαλκόνι της οικίας του στον τρίτο όροφο μαζί με τη γυναίκα του Δανάη και τα δύο τους παιδιά, κρατώντας από ένα κεράκι, λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα. Μόλις στη γειτονιά άρχισε να ακούγεται το Χριστός Ανέστη, ο άνδρας φίλησε την οικογένειά του και στη συνέχεια έφυγε από το σπίτι, για να επιστρέψει μπερδεμένος λίγα λεπτά αργότερα.

«Η δύναμη της συνήθειας. Κάθε χρόνο έχω συνηθίσει να ακούω το Χριστός Ανέστη, να φιλάω τους δικούς μου και να φεύγω από την εκκλησία, για να πάω να φάω μαγειρίτσα. Δύσκολα αλλάζεις την ρουτίνα σου», σχολίασε χαμογελαστός ο άνδρας, ευχόμενος σε όλους καλό Πάσχα.

Το «Κουλούρι» εύχεται ο Άγης να συνήθισε την νέα του ρουτίνα ώστε η συμπαθής Δανάη να μην χρειαστεί να τον αναζητάει ξανά στους δρόμους της γειτονιάς του.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.