2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly sunny
6°C
 

Μποϊκοτάζ στο Facebook ανακοίνωσε σήμερα 27χρονη χρήστης του, με καυστικό ποστ στο Facebook

b22Την απόφασή της να μποϊκοτάρει καθ' όλη τη διάρκεια της σημερινής ημέρας το Facebook και όλες τις πλατφόρμες που σχετίζονται με αυτό, ανακοίνωσε η Αλκμήνη Δ.

Η 27χρονη, γνωστοποίησε τα νέα στους 879 φίλους της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με ένα πύρινο ποστ το οποίο και δημοσίευσε νωρίς το πρωί. «Αγαπημένοι φίλοι. Επειδή το Facebook κλέβει τα στοιχεία μας, αποφάσισα να το σνομπάρω για μία ημέρα και να μην το χρησιμοποιήσω καθόλου. Κάντε όλοι το ίδιο για να φτωχύνει ο Ζούκερμπεργκ», έγραψε η νεαρή και στη συνέχεια έκανε 4 ακόμα ποστ, στα οποία έγραφε τις ώρες μποϊκοτάζ που έχει συμπληρώσει.

Παράλληλα, η Αλκμήνη έστελνε διαρκώς μηνύματα στις φίλες της στο Messenger και το Whatsapp για να συντονίσει την αποχή τους, ενώ ανέβασε τουλάχιστον τέσσερις φωτογραφίες στο Instagram, στις οποίες δεν χρησιμοποιούσε το Facebook.

Πάντως, σύμφωνα με το περιβάλλον της κοπέλας, η 27χρονη ενδέχεται να μην τηρήσει μέχρι τέλους το μποϊκοτάζ, μιας και «στεναχωριέται που ο Ζούκερμπεργκ θα αναρωτιέται γιατί», κάτι που τόνισε και η ίδια λίγο αργότερα με σχόλιο σε προηγούμενη ανάρτησή της.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί το θέμα και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.