Οι επόμενες δύο βδομάδες είναι κρίσιμες
Partly sunny
16°C
 

Δυστυχισμένος 28χρονος χρήστης του Facebook, συνειδητοποιεί ότι είναι ο μόνος που δεν περνάει τέλεια

1.4367361758E+12Θορυβημένη είναι τις τελευταίες ώρες η επιστημονική κοινότητα μετά την ανακάλυψη χρήστη του Facebook ο οποίος δεν περνάει καταπληκτικά. Όπως αποκαλύπτουν αξιόπιστες πηγές του «Κουλουριού», πρόκειται για 28χρονο άνδρα, κάτοικο Καμινιών, με τα αρχικά Δ.Κ.

Δημοσιογράφος μας επικοινώνησε με τον εν λόγω άνδρα για να εξακριβώσει την είδηση. «Η ζωή μου δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Αλλά θα μπορούσε να είναι και χειρότερη. Είμαι καλά στην υγεία μου οπότε τι άλλο να ζητήσει κανείς; Τις προάλλες γύρισα στο σπίτι μετά από μια ομολογουμένως βαρετή έξοδο με την παρέα μου. Το θυμάμαι πεντακάθαρα γιατί δεν είχα πιει σχεδόν καθόλου. Όλοι και όλες ασχολούμασταν την περισσότερη ώρα με τα κινητά μας. Άλλη μια μέτρια βραδιά. Ωστόσο γυρίζοντας στο σπίτι και εισερχόμενος στο Facebook βλέπω πως ήδη κάποιοι από την παρέα μου είχαν αναρτήσει φωτογραφίες με λεζάντα "Σάββατο βράδυ τα σπάμε". Ήθελα να σχολιάσω πως δεν ήταν ακριβώς έτσι αλλά με πρόλαβαν άλλοι φίλοι γράφοντας ότι "το αποψινό πρέπει να επαναληφθεί οπωσδήποτε"», περιγράφει ο νεαρός για να συνεχίσει:

«Με μια μικρή αναζήτηση παρατήρησα έντρομος ότι όλοι μου οι διαδικτυακοί φίλοι περνούν καταπληκτικά, ενώ η τελευταία δική μου ανάρτηση ήταν 2 μήνες πριν και αφορούσε ένα βίντεο με τις ομορφότερες εικόνες του τόπου καταγωγής μου, η οποία μάλιστα δεν φάνηκε να αρέσει ιδιαίτερα. Επικοινώνησα με έναν έμπιστο ψυχολόγο και έκπληκτος μου είπε πως πράγματι, δεν είμαι ευτυχισμένος και κάπως έτσι φτάσαμε εδώ», αφηγείται προβληματισμένος.

Κατόπιν τούτου, ειδική ομάδα ψυχολόγων, έπειτα από εξονυχιστική εξέταση του Δ.Κ. και ακόλουθης συνεδρίασης, έσπευσε να καθησυχάσει το ευρύ κοινό του δημοφιλούς μέσου, τονίζοντας πως, παρότι ο ίδιος ο άνδρας δεν το καταλαβαίνει, είναι κι εκείνος ευτυχισμένος καθότι περιστοιχίζεται από ευτυχισμένους ανθρώπους. Για το λόγο αυτό, προβλέπεται να εγκατασταθεί στο λογαριασμό του ειδική εφαρμογή, που ως τώρα βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο και η οποία θα μετατρέπει οποιαδήποτε ανάρτηση του Δ. σε έκρηξη χαράς ή θα εφευρίσκει ευχάριστες αναρτήσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα έτσι ώστε και ο Δ. να βιώσει την πολυπόθητη διαδικτυακή ευτυχία.