Έχει τρελαθεί ο καιρός!!!
Sunny
24°C
 

Οκταμελής παρέα κατάφερε να κανονίσει καλοκαιρινές διακοπές χωρίς να τσακωθεί

parees-diakopes-filoiΣοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση παρέας από την Αθήνα, η οποία κατάφερε να οργανώσει και να κανονίσει τις καλοκαιρινές της διακοπές σε νησί των Κυκλάδων, δίχως τον παραμικρό τσακωμό.

Οι οκτώ φίλοι, κατέληξαν με την πρώτη στον προορισμό τους, μοίρασαν τα δωμάτια, εντόπισαν το κατάλληλο κατάλυμα και συνεννοήθηκαν πολιτισμένα για της ημερομηνίες που τους βολεύουν, έπειτα από μία συνάντηση που κράτησε μόλις μισή ώρα, συζητώντας στη συνέχεια για τα κουτσομπολιά της παρέας, την επικαιρότητα, τον καιρό και τις εξελίξεις στο Μουντιάλ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Κουλουριού», πρόκειται για την πρώτη παρέα εδώ και αρκετά χρόνια που καταφέρνει κάτι ανάλογο, με τους τελευταίους που το κατόρθωσαν να ζουν πλέον στην Ελβετία, όπου και εργάζονται ως διπλωμάτες. Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνες, μόλις το 12% των παρεών εξακολουθεί να διατηρεί φιλικούς δεσμούς μετά το πέρας κάθε καλοκαιριού, ενώ ήδη συζητείται το ενδεχόμενο τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και τα ξενοδοχεία να προσλάβουν ειδικούς διαπραγματευτές ώστε να φροντίζουν οι συνεννοήσεις να ολοκληρώνονται ειρηνικά.

Εμείς προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με κάποιο μέλος της παρέας, ωστόσο βρίσκονταν όλοι έξω και διασκέδαζαν, δίχως να κοιτάζουν τα κινητά τους.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.