Μότο Χριστός
Cloudy
8°C
 

Οδηγός: Πώς να κρύβετε καλύτερα κάμερες στο μπάνιο ή την τουαλέτα σας

Τη σήμερον ημέρα, πλέον όλοι είμαστε υποψιασμένοι για κρυφές κάμερες που βρίσκονται στα μπάνια, και δεν μας κάνει εντύπωση να βρούμε μια κάμερα μέσα σε ένα ρολόι τοίχου, σε ένα λούτρινο ζωάκι, σε μια κορνίζα, σε ένα νεσεσέρ.

Στοιχεία του Υπουργείου Μεταφορών μάλιστα αναφέρουν πως 9 στα 10 καφέ στην Αθήνα έχουν μία ή περισσότερες κρυφές κάμερες στην τουαλέτα, ενώ 7 στους 10 επισκέπτες τους μπορούν να τις εντοπίσουν στα 10 πρώτα δευτερόλεπτα.

«Το Κουλούρι», σε συνεργασία με το γραφείο ντετέκτιβ «ο Σέρλοκ» μελέτησε συστηματικά όλα τα σημεία που μπορεί κανείς να κρύψει μια κάμερα σε ένα μπάνιο ή βεσέ, σε ένα σπίτι είτε σε δημόσιο χώρο, όπως μια καφετέρια, ένα σχολείο, πανεπιστήμιο, μια εταιρία, και κατέληξε και σας προτείνει τις 4 αποτελεσματικότερες κρυψώνες:

  • Μέσα στο τελειωμένο ρολό χαρτιού υγείας. Άλλωστε κανείς δεν πρόκειται να το ακουμπήσει για το το αλλάξει, και έτσι η κρυφή κάμερα μπορεί να λειτουργήσει επ' άπειρον.
  • Αν βρίσκεστε στην Τουρκία ή φέρατε από κάποιο ταξίδι σας λεκάνη από την γείτονα, στο γνωστό πιπιρόλι που εκτελεί χρέη μπιντέ. Προσοχή, η κάμερα να είναι αδιάβροχη.
  • Στο διπλανό δωμάτιο, αφού πρώτα έχετε γκρεμίσει τον τοίχο, και έχετε εγκαταστήσει καθρέφτη διπλής όψης.
  • Μέσα στο λάστιχο που πηγαίνει από το πλυντήριο ρούχων της γιαγιάς σας στην μπανιέρα. Προσοχή, η κάμερα θα πρέπει να επενδυθεί με χρωμοπαγίδα, διαφορετικά θα βλέπετε τα πάντα χρωματιστά.