2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly sunny
6°C
 

Μέσω Instagram θα ψάλει φέτος την Μεγάλη Εβδομάδα ο Πέτρος Γαϊτάνος

Μπορεί η φετινή πανδημία του κορονοϊού να αναγκάζει χιλιάδες πιστούς να γιορτάσουν το Άγιο Πάσχα μακριά από τους ναούς, φαίνεται ωστόσο πως τουλάχιστον, δεν θα στερηθούν την παρουσία του αγαπημένου τους Πέτρου Γαϊτάνου.

Κι αυτό γιατί ο εθνικός μας ψάλτης, ανακοίνωσε πως από την Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και Μεγάλο Σάββατο θα ψάλει καθημερινά μέσω Instagram Live, προσφέροντας έτσι ανακούφιση στους Χριστιανούς σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Η Ακολουθία του Νυμφίου, το Τροπάριο της Κασσιανής, τα 12 Ευαγγέλια και πολλές ακόμα επιτυχίες, αναμένεται να ακουστούν ζωντανά από τον καλλιτέχνη, με τους ακολούθους του να αφήνουν τα σχόλιά τους σε κλίμα κατάνυξης και ευλάβειας.

Μάλιστα, ο κ. Γαϊτάνος έχει καταφέρει να εντοπίσει και ειδικά φίλτρα, με τα οποία θα μοιάζει να βρίσκεται στην εκκλησία, αν και ο ίδιος θα παραμένει στην ασφάλεια του σπιτιού του, το οποίο πάντως είναι έτσι κι αλλιώς χτισμένο στα πρότυπα ιερού ναού.

Μείνετε συντονισμένοι για το πλήρες πρόγραμμα και όλες τις έξτρα εκδηλώσεις, καθώς αυτές θα ανακοινώνονται.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.