Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες
Partly sunny
23°C
 

33χρονος σύζυγος φταίει για όλα σήμερα

4155-165591Η υπαιτιότητα ενός 33χρονου συζύγου από τη Νέα Χαλκηδόνα για ό,τι δεν πήγε όπως αναμενόταν σήμερα ήταν πασιφανής.

Η συνήθης αυτή συμπεριφορά του συζύγου, επαναλαμβάνεται περιοδικά κάθε 3 περίπου μήνες, προς απορία της συζύγου, η οποία δεν μπορεί να διανοηθεί πως γίνεται κάποιος με τον οποίο αντάλλαξαν όρκους παντοτινής πίστης και αγάπης μόλις 3 χρόνια πριν να μην έχει τη δυνατότητα να σκέφτεται τον άλλον λίγο παραπάνω.

Μερικά μόνο από τα πράγματα που θα ήταν αλλιώς αν ο σύζυγος ήταν λίγο διαφορετικός και θα μπορούσε να κάνει προσπάθεια, έστω και λίγο, να δείξει κατανόηση στα συναισθήματα του άλλου ήταν τα εξής:

Αν έβαζε ξυπνητήρι όχι μόνο για τον εαυτό του, αλλά το έβαζε μισή ώρα νωρίτερα για να ξυπνήσει και η σύζυγος, δεν θα αργούσε φύγει από το σπίτι η 31χρονη. Αν δεν είχε αργήσει να φύγει από το σπίτι, δεν θα αργούσε στη δουλειά, και αν δεν αργούσε στη δουλειά θα είχε βγάλει τουλάχιστον τριπλάσιο όγκο δουλειάς. Τώρα πρέπει να δουλέψει και το σαββατοκύριακο.

Αν ο σύζυγος είχε πετάξει τα σκουπίδια λίγο νωρίτερα, δεν θα είχαν βρομίσει. Άλλωστε αυτός είναι που πετάει τα σκουπίδια κάθε φορά, γιατί σήμερα να είναι διαφορετικά; Το ίδιο και για το χαρτί υγείας. Αφού αυτός το αγοράζει κάθε φορά, είναι δυνατόν να μην είδε πως τελειώνει και να αναγκαστεί η σύζυγος να σκουπιστεί με τρεις φορές διπλωμένο κομματάκι χαρτιού;

Το «Κουλούρι», και αυτό απο την πλευρά του, θα ήθελε να εκφράσει την απογοήτευσή του για τις πράξεις του 33χρονου, και ελπίζει να παραδεχτεί γρήγορα τα λάθη του. Ευχόμαστε, πέρα από ειρωνίες του τύπου «συγγνώμη για όλα», να δείξει αφενός πραγματική μεταμέλεια και αφετέρου να την αποδείξει με τις πράξεις του.