Ενθάδαι κοίτε
Partly sunny
14°C
 

Υπερβολικός 37χρονος χρησιμοποιεί και τέταρτο «χα» για να εκφράσει γραπτά το γέλιο του

Τουλάχιστον ως υπερβολική και σκόπιμα παραπλανητική χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά του φίλου της, Διομήδη Σταμπουλή, η παρέα του από την Κυψέλη.

Ο 37χρονος, βρισκόταν με τους φίλους του για καφέ σε τοπική καφετέρια, ενώ ταυτόχρονα συνομιλούσε με κοπέλα που του αρέσει στο messenger του Facebook. Κάποια στιγμή, ο άνδρας γέλασε ελαφρώς με αστείο του κοριτσιού, ωστόσο όπως παρατήρησε ο κολλητός του, Ανδρέας, χρησιμοποίησε 4 φορές τη συλλαβή «χα» για να εκφράσει το γέλιο του, πράξη το δίχως άλλη υπερβολική.

«Το γέλιο του δεν ήταν ξεκάθαρα για 4 χα, οριακά θα έλεγα ότι ήταν για 3. Εντάξει, του αρέσει αυτό το κορίτσι, το δέχομαι, αλλά δεν χρειάζεται να γίνεται και καραγκιόζης. Όλοι ξέρουν ότι πάνω από 3 χα είναι μόνο για πραγματικά τρομερά αστεία», σχολίασε εμφανώς εκνευρισμένος ο φίλος του Διομήδη.

Το παραπάνω φαινόμενο ωστόσο, φαίνεται πως δεν είναι μεμονωμένο, αφού η επιστημονική κοινότητα δεν κρύβει την ανησυχία της για την αλόγιστη χρήση των χα, προτείνοντας εναλλακτικά τη λέξη κλαίω ή το emoticon που κλαίει.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί στενά αυτή την μάστιγα των ημερών και θα σας ενημερώνει συνεχώς για οτιδήποτε νεότερο προκύπτει.