Μούφανετ για πάντα <3
Mostly cloudy
19°C
 

Διαλύθηκε 34χρονος αφού έκανε 200 συνεχόμενα κρακ στην πλάτη του

Με τραγικό τρόπο κόπηκε το νήμα της ζωής άνδρα από τον Ασπρόπυργο, την ώρα που εκείνος εργαζόταν κανονικά στο γραφείο του.

Ο 34χρονος, ως συνηθίζει, άρχισε να κουνάει την πλάτη του με τέτοιο τρόπο ώστε οι αρθρώσεις του να κάνουν τον χαρακτηριστικό ήχο «κρακ», διαπιστώνοντας ωστόσο πως τη φορά αυτή μπορούσε να σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ, που απαριθμούσε 157 συνεχόμενα κρακ.

Ο άτυχος άνδρας, πήρε φόρα και επιδόθηκε σε ένα φεστιβάλ κρακ, κουνώντας επιδέξια το σώμα του, ξεπερνώντας πολύ γρήγορα το ρεκόρ του, αναγκάζοντας όλους τους συναδέλφους του να στρέψουν τα βλέμματά τους πάνω του.

Τότε ήταν που συνέβη και το μοιραίο, αφού μόλις συμπλήρωσε τα 200 κρακ, ο άνδρας έσπασε σε χιλιάδες κομμάτια και κυριολεκτικά διαλύθηκε, με τα μικρά κομμάτια να πλημμυρίζουν το γραφείο. Το φρικτό αυτό γεγονός αναγκάζει για ακόμη μια φορά τους επιστήμονες να κρούσουν τον κώδωνα του κινδύνου, υπενθυμίζοντας πως κάθε κρακ αποδυναμώνει σημαντικά τα κόκκαλα μέχρι την οριστική τους διάλυση.

Την οργή της με τον άνδρα έσπευσε τέλος να εκφράσει και η 56χρονη καθαρίστρια του γραφείου, κυρία Σούλα, η οποία ακόμη μαζεύει τα κομμάτια του 34χρονου από διάφορα σημεία του γραφείου.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.