Ενθάδαι κοίτε
Partly sunny
17°C
 

Συνελήφθη μοναχικός φιλόζωος που έπαιζε «κτηνίατρο» με τα κατοικίδιά του

Αποστροφή και βαθύ προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση του 42χρονου Τάσου Μ. από την Κυψέλη, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής, έπειτα από καταγγελίες των γειτόνων του.

Ο άνδρας, ο οποίος διατηρούσε στο σπίτι του 4 γάτες, 3 σκυλιά, 1 καναρίνι και 2 ινδικά χοιρίδια, προκάλεσε τις υποψίες όταν εντοπίστηκε στο ασανσέρ να φοράει ιατρική ποδιά και να έχει κρεμασμένο στο λαιμό ένα στηθοσκόπιο, ενώ το επάγγελμά του είναι IT σε διαφημιστική εταιρεία.

Αμέσως, οι γείτονες του Τάσου ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία και πραγματοποίησε έφοδο στο διαμέρισμα του φιλόζωου, πιάνοντάς τον στα πράσα, να παίζει «κτηνίατρο» με τα ζώα. Οι εικόνες που αντίκρισαν οι άνδρες των αρχών προκαλούν σοκ, με τον 42χρονο να παριστάνει ότι εξετάζει τα άτυχα ζωντανά, τα οποία προσπαθούσαν μάταια να κρυφτούν κάτω από τα έπιπλα.

Στην απολογία του, ο άνδρας επικαλέστηκε την μοναξιά του, ενώ δεν δίστασε να υποστηρίξει πως είχε σώσει τουλάχιστον ένα σκυλί, καταφέρνοντας να διαγνώσει εγκαίρως καλαζάρ. Το «Κουλούρι» προσπάθησε να επικοινωνήσει με κάποιο από τα άτυχα ζώα, τα οποία ωστόσο βρισκόντουσαν σε εμφανή κατάσταση σοκ, ανήμπορα να μιλήσουν.

Παρ' όλα αυτά, παρακολουθούμε το θέμα και θα επανέλθουμε για οτιδήποτε νεότερο.