Ακόμη ένα μέτρο στην προσπάθεια να καταπολεμηθεί η πανδημία του κορονωϊού πρόκειται να λάβει άμεσα η χώρα μας, μετά και την ραγδαία αύξηση των εισαγόμενων κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες.
Έτσι, εκτός από τους αυστηρούς δειγματοληπτικούς ελέγχους σε αεροδρόμια και συνοριακούς σταθμούς, πλέον, σε όλες τις πτήσεις προς τη χώρα μας θα προβάλλονται παλαιότερα βίντεο με ενημερώσεις των Τσιόδρα-Χαρδαλιά, στα οποία μάλιστα θα τοποθετούνται και υπότιτλοι ανάλογα με τη χώρα προέλευσης των τουριστών.
Με τον τρόπο αυτό, η κυβέρνηση ελπίζει να νουθετήσει τους τουρίστες που επιλέγουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους, ενώ πηγές του Υπουργείου Υγείας δεν αποκλείουν και την προβολή του σποτ για την καμπάνια του «Μένουμε Σπίτι» με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ανάλογα με την εξέλιξη των κρουσμάτων.
Μείνετε συντονισμένοι με το «Κουλούρι» για οτιδήποτε νεότερο.
Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.
Απόψεις
Αν είναι δυνατόν. Τι μικρότητες είναι αυτές. Θα έπρεπε να ξέρει ότι εμείς οι ηγέτες, πρώτα είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και μετά μεγάλοι πολιτικοί. Κρίμα, κρίμα, κρίμα. Στην Ελλάδα, την κοιτίδα της Δημοκρατίας, κάτι τέτοιο δε θα γινόταν ποτέ.