Οι επόμενες δύο βδομάδες είναι κρίσιμες
Partly sunny
28°C
 

46χρονος πατριώτης δέχεται να πνίγονται μικρά παιδιά στα σύνορα, αρκεί να μην πειράζει κανείς τα αγέννητα Ελληνάκια

Ως παράπλευρες απώλειες αντιμετωπίζει τον πνιγμό μικρών παιδιών που προσπαθούν να προσεγγίσουν τη χώρα μας ο Λεωνίδας Δ. από την Σπάρτη, ο οποίος παρακολουθεί σε έξαλλη κατάσταση όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία στον Έβρο.

«Οι λαοί αυτοί δεν έχουν πρόβλημα, γεννάνε συνέχεια παιδιά, εμείς έχουμε πρόβλημα υπογεννητικότητας, γι' αυτό δεν τίθεται σύγκριση. Η έκτρωση, η δολοφονία των αγέννητων Ελλήνων μας είναι έγκλημα, το να χαθεί και κανένα λαθρομεταναστάκι δεν πειράζει», σχολιάζει ο 46χρονος, λίγο πριν φιλήσει για καληνύχτα τα μικρά παιδιά του και προσευχηθεί στον Θεό να τα προστατεύει.

«Δεν πιστεύω καν ότι είναι όντως μικρά παιδιά, είναι νάνοι που το έχουν σκάσει από τις φυλακές και καταζητούμενοι που παριστάνουν τις γυναίκες. Αν ήταν άντρες, ας κάτσου να πολεμήσουν», θα προσθέσει, πριν φύγει για το σούπερ μάρκετ, για να προμηθευτεί τρεις τόνους μακαρόνια, αντισηπτικά και μάσκες για την προστασία από τον κοροναϊό.

Όσο τέλος για το αν θα ανέβει στα σύνορα, ο Λεωνίδας απάντησε πως θα το πράξει, αρκεί να βεβαιωθεί ότι η περικεφαλαία μπορεί να προστατεύσει με ασφάλεια από τον νέο ιό που κατασκεύασε η νέα τάξη πραγμάτων.