Βγείτε να δούμε τι θα καταλάβετε
Mostly cloudy
17°C
 

Σπίτι του παραμένει ακόμα ο Σπύρος Παπαδόπουλος, κανένας δεν του είπε ότι τελείωσε η καραντίνα

Τρόπους να περάσει την ώρα του συνεχίζει να αναζητά ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος παραμένει σπίτι του μετά τα γυρίσματα του σποτ για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι».

Ο δημοφιλής ηθοποιός, έχει εξαντλήσει όλες τις σειρές και τις ταινίες σε τρεις διαφορετικές πλατφόρμες streaming περιεχομένου, έχει τελειώσει όλα τα βιβλία της βιβλιοθήκης του, έχει βάψει τρεις φορές τους τοίχους του σαλονιού του, έχει ολοκληρώσει έντεκα παζλ και έχει παρακολουθήσει από δύο φορές όλες τις σεζόν του «Στην Υγειά Μας».

Παρά τον περιορισμό των μέτρων, κανείς από την πολιτική προστασία δεν ενημέρωσε τον παρουσιαστή, ο οποίος δεν ανοίγει σε κανέναν την πόρτα, για να μείνει έξω ο κορονοϊός. Ο κ. Παπαδόπουλος, δεν μπορεί να χειριστεί το τηλέφωνό του, καθώς τα χέρια του έχουν μουδιάσει από το σχολαστικό πλύσιμο, με αποτέλεσμα να τελεί σε πλήρη άγνοια για τις εξελίξεις στη χώρα μας.

Όπως μαρτυράει γείτονας του καλλιτέχνη, τον άκουσε να ποτίζει τα λουλούδια του λέγοντάς τους καθησυχαστικά «όσο ο ιός είναι έξω, εμείς μένουμε μέσα», πριν κλείσει ξανά τα πατζούρια του και κατευθυνθεί προς το μπάνιο του για ακόμα ένα σχολαστικό πλύσιμο.