Εβδομάδα ΠΑΣΟΚ
Mostly clear
9°C
 

Αναστάτωση με την εισαγγελική παραγγελία, κρύοι έφτασαν οι καφέδες

Έντονος προβληματισμός και διάχυτη αναστάτωση επικρατεί από νωρίς το πρωί στις εγκαταστάσεις της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, εξαιτίας της εισαγγελικής παραγγελίας που διατάχθηκε προς την συνοικιακή καφετέρια που προμηθεύει τους δικαστικούς με τους πρωινούς τους καφέδες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Κουλουριού», η εισαγγελική παραγγελία δεν ήταν ολοκληρωμένη, αφού έλειπαν ένας φρέντο εσπρέσο μέτριος και 2 κουλούρια, ενώ οι υπόλοιποι, ζεστοί καφέδες, κατέφτασαν εμφανώς κρύοι, σκορπώντας απογοήτευση στους εργαζόμενους στη διεύθυνση.

«Όλοι γνωρίζουν πως η εισαγγελική παραγγελία είναι δεσμευτική, κάτι που οι άνθρωποι της καφετέριας δεν σεβάστηκαν. Δυστυχώς, θα πρέπει να προχωρήσουμε σε κυρώσεις, ήδη περιμένουμε το σχετικό βούλευμα», σχολίαζε πηγή της εισαγγελίας, ενώ η παραπάνω διαμάχη φαίνεται να οξύνει την κρίση στους δικαστικούς κόλπους, με την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων να μοιάζει διασπασμένη, αφού αρκετοί είναι αυτοί που έχουν ξεκινήσει ήδη να πίνουν κρύους καφέδες, ενώ οι πιο σκληροπυρηνικοί εμμένουν σε ζεστά ροφήματα, γεγονός που έχει μπερδέψει αρκετά τις εισαγγελικές παραγγελίες.

Το δικαστικό αυτό θρίλερ εξελίσσεται με έμπειρους ειδικούς να μην τολμούν να κάνουν -τουλάχιστον δημόσια- κάποια πρόβλεψη. Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.