Πάει κι αυτό
Clear sky
23°C
 

Όλα λάθος τα έφερε ξανά σερβιτόρος που δεν σημειώνει την παραγγελία

«Σαλάτα» τα έκανε ακόμη μία φορά μεσήλικας σερβιτόρος σε ταβέρνα της Κορίνθου. Ο κύριος Μίμης συγκεκριμένα, όπως πολλοί ακόμα συνάδελφοί του, συνηθίζει να μη σημειώνει κάπου τις παραγγελίες που δέχεται, διαβεβαιώνοντας τους πελάτες πως «τα θυμάται».

Το ίδιο συνέβη και το βράδυ του Σαββάτου, όταν ήρθε η ώρα για την παραγγελία οκταμελούς παρέας. Ο εκπρόσωπος της παρέας, προχώρησε στην αναγγελία των φαγητών, η οποία διήρκησε τουλάχιστον δύο λεπτά.

Κάποια στιγμή, ένα άλλο μέλος της παρέας, ρώτησε με ανησυχία «μα καλά, τα θυμάστε;» με τον 56χρονο να καθησυχάζει πως «τα σημειώνω όλα στο κεφάλι μου». Τελικά, λίγα λεπτά αργότερα, ο σερβιτόρος ξεκίνησε να παραδίδει τα πιάτα, με τα λάθη να είναι συνεχόμενα και τα παράπονα των πελατών δικαιολογημένα.

«Τα ορεκτικά ήταν όλα λάθος, το ίδιο κι οι ποσότητες, τα ποτά μπερδεμένα. Έχουμε έρθει τρεις φορές και πάντα γίνονται τα ίδια», αποκάλυψε στο «Κουλούρι» μέλος της παρέας, με την οργή φανερή στον τόνο της φωνής του.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον κύριο Μίμη, ο οποίος μας ζήτησε να του πούμε τις ερωτήσεις μας και θα επανερχόταν αργότερα αφού «μην ανησυχείτε, είμαι κομπιούτερ, τα θυμάμαι όλα».


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.