Και πάλι καλά να λέτε
Partly sunny
33°C
 

Παβλοφικό σύνδρομο γέννησε στα αρνιά η ξαφνική εμφάνιση του Γαϊτάνου, αναμένουν στωικά πότε θα σουβλιστούν

Σοκαρισμένα και εμφανώς παγωμένα παρακολούθησαν τα αρνιά της επικράτειας την εμφάνιση του Πέτρου Γαϊτάνου στο συλλαλητήριο κατά της ψήφισης της συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο αοιδός, ο οποίος έχει συνδεθεί άρρηκτα με τους ύμνους της Ορθοδοξίας και την χριστιανική εορτή του Πάσχα, πραγματοποίησε μια έκτακτη παρουσία το μεσημέρι της Κυριακής στο Σύνταγμα, όπου και τραγούδησε τον εθνικό ύμνο, μπροστά στους περήφανους διαδηλωτές.

Οι εικόνες αυτές, μεταδόθηκαν μέσω των καναλιών σε όλα τα μαντριά της επικράτειας, με τα αμνοερίφια να παρακολουθούν παγωμένα την εικόνα του ξανθού καλλιτέχνη, ο οποίος στα μάτια τους έχει ταυτιστεί με την γενοκτονία του είδους τους. Αμέσως, ξεκίνησαν να αναρωτιούνται πότε έφτασε κιόλας το Πάσχα, ενώ πραγματοποίησαν μια απέλπιδα προσπάθεια να κρυφτούν ή να το σκάσουν.

Τελικά ωστόσο, αποφάσισαν να συμβιβαστούν με τη μοίρα τους και πλέον περιμένουν απλά το μοιραίο, όντας σίγουρα πως έφτασε η ώρα τους. Εμείς, επικοινωνήσαμε με ένα αρνί σε μαντρί της Αττικής, το οποίο αρκέστηκε να σχολιάσει: «φαίνεται πως ο χρόνος πετάει όταν περνάς καλά. Καλή Ανάσταση αδέρφια».