Μούφανετ για πάντα <3
Mostly cloudy
19°C
 

Νεκρός 37χρονος που επιχείρησε να παρκάρει χωρίς να χαμηλώσει το ραδιόφωνο

fsfΤραγική κατάληξη είχε για έναν άνδρα από την Κατερίνη η προσπάθεια να σταθμεύσει αργά χθες το απόγευμα το όχημά του σε κεντρικό δρόμο της πόλης, δίχως πρώτα να χαμηλώσει την ένταση του ραδιοφώνου, όπως επιτάσσει ο Κ.Ο.Κ. αλλά και η κοινή λογική.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 37χρονος έφτασε στο κέντρο της πόλης με καθυστέρηση, θέλοντας να προλάβει ανοιχτά τα καταστήματα. Μόλις εντόπισε μια θέση στάθμευσης, άναψε τα αλάρμ του και άρχισε τους ελιγμούς, βάζοντας την όπισθεν στο κιβώτιο των ταχυτήτων του. Πάνω στη βιασύνη του ωστόσο, ο άτυχος άνδρας έκανε ένα μοιραίο λάθος: δεν χαμήλωσε το ραδιόφωνό του, όσο έπαιζε ένα τραγούδι βρετανικής ροκ μπάντας.

Μέσα σε δευτερόλεπτα, επήλθε το μοιραίο, με τον 37χρονο να χάνει τις αισθήσεις του και να ανασύρεται νεκρός από τους άνδρες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι επιχείρησαν μάταια να τον επαναφέρουν στη ζωή.

«Το να παρκάρεις ακούγοντας δυνατά μουσική ή οτιδήποτε προέρχεται από το ραδιόφωνο, είναι χειρότερο κι απ’ το να οδηγείς πιωμένος. Κάθε χρόνο, εκατοντάδες άνθρωποι φεύγουν άδικα επειδή ξέχασαν να χαμηλώσουν την ένταση. Σας παρακαλούμε, είναι κρίμα, μην παρκάρετε πριν χαμηλώσετε το ράδιο», τόνισε στο «Κουλούρι» έγκριτος εμπειρογνώμονας.

Μάλιστα, σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει ειδική καμπάνια με τίτλο «Ραδιο-φονικός συνδυασμός» και πρωταγωνιστή τον Ιαβέρη, ο οποίος θα εμφανίζεται σε τηλεοπτικό σποτ να καταστρέφει ραδιόφωνα ασυνείδητων οδηγών πριν αυτοί παρκάρουν.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί το θέμα και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.